За нас/Контакти

Инвеститор на проекта „Естрея Марково“ е фирма „Фокс Инвестмънт – 18“ ООД, която е създадена със специалнo предназначение – строителство на малки и средни жилищни комплекси в Родопската яка и е част от група компании, занимаващи се с инвестиции и търговия в областта на недвижимите имоти повече от петнадесет години.

Мото на фирмата е – „Качествени и красиви жилища на добра цена“.

Основните причини поради които сме се насочи към изграждането именно на такива комплекси са:

– презастроеност на града, което води в крайна сметка до значително по-лошо качество на живот на висока цена. Да живееш в големия град и да имаш максимално добро качество на живот за себе си и за семейството вече е невъзможно.

– силна замърсеност на въздуха в града – фактор оказващ голямо влияние върху здравето на всеки от нас и който не може да бъде пренебрегван;

– шумна среда – последните години се строят все повече големи жилищни блокове, в които живеят много хора. Това води до едно шумно ежедневие, влошаващо както начина на живот, така и качеството на работоспособност;

– липса на места за паркиране – проблем от особено значение.

Изброените фактори започват да тежат при избора на жилище все повече, особено, когато говорим за една и съща цена.

 

Всичко това може да бъде избегнато, като се закупи къща в близост до града и цената за предвижване до местоработата и обратно ще е пренебрежимо по-малка от цената, която се плаща за да живееш в града.

 

„Фокс Инвестмънт – 18“ ООД насочва усилията си към тези клиенти, които търсят по-качествения живот, спокойствие, тишина, чист въздух, прекрасна гледка, съчетани със самостоятелност, собствено дворно место, дом в истинския смисъл на думата, където можеш да паркираш в гаража си без да се караш със съседите си. И всичко това на една нормална цена.

Свържете се с нас!

При всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас!